Leave Your Message
Inuiry pūnaewele
WeChatvsvWechat
WhatsAppv96Whatsapp
6503fd0fqx

Pehea e holoi ai i kāu pahu hau paʻa?

2024-05-29

 

Pehea e hoʻomaʻemaʻe pono ai i loko o kaColku pahu hau a wehe i nā mea ʻala. ʻElima mau ʻanuʻu maʻalahi e pale i kāupahu hau lawe lima:

 

E hōʻoia mua e hoʻopau ʻia ka pahu friji mai ke kumu mana. E mālama a hoʻonohonoho i nā meaʻai a i ʻole nā ​​​​mea inu i loko o ka friji, e lawe mua i nā mea hoʻoneʻe i loko o ka pahu hau, a e hoʻokaʻawale i ka hakahaka o ka pahu.

 

 

A laila e hoʻoholo inā loaʻa i ka pahu friji kahi puka hoʻoheheʻe i ka wai lepo. (HoʻohālikeGC26 GC40 GC45 GC60aTF40 hoʻolako ʻia me ka lua wai) Inā loaʻa kahi hoʻolālā lua, holoi wale i loko o ka pahu me ka wai a huki i ka pahu hoʻoheheʻe. Hiki i kēia ke hoʻemi mua i nā ʻala rancid i hoʻokumu ʻia e ke koko ʻiʻo a i ʻole ka wai huaʻai. Inā he pahu hau hoʻohui me ka ʻole o ka wai, pono ʻoe e hoʻohana i kahi bākeke wai a ninini i loko o ka friji. (Ma kēia ʻanuʻu, e hoʻolohe i ka wai ʻaʻole ma mua o ke kiʻekiʻe o ka pae ʻike wela).

 

ʻO ka lua o ka ʻanuʻu ʻo ka holoi ʻana me kahi mea hoʻomaʻemaʻe alkaline ʻaʻole e hōʻino i nā plastics e like me ka baking soda a me nā ʻili metala. Hiki i kēia ʻanuʻu ke hoʻopau pono i nā ʻili paʻakikī a paʻakikī paha e holoi. A hoʻopalupalu i ka lepo i paʻa a me kekahi lepo pipili.

 

ʻO ke kolu o ka ʻanuʻu, ʻo ia ka hoʻohana ʻana i ka ʻōhuʻu maʻemaʻe a i ʻole ka lole maʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe i nā ʻili, hiki ke pale pono i ka paia (plastic) i loko o ka pahu hau a wehe maʻalahi i nā stains.

 

ʻO ka hā o ka wehe ʻana i ka poʻi o ka friji a hoʻomaloʻo i ka wai mai loko a ma waho. E nānā inā ua komo ka mana mana a me ka ʻimi wela o loko i ka wai. Ma hope o ka hōʻoia ʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka mana e hoʻāʻo e ʻike inā he pilikia me ka pahu hau.

 

ʻO ka hana hope loa, ʻo ia ka hoʻohana ʻana i kahi ʻeke kī a i ʻole ka lanahu hoʻōla no ka deodorization.

 

Lana ko mākou manaʻo e hiki ke kōkua iā ʻoe. Inā he mau nīnau hou aʻe kāu e pili ana i ka mālama ʻana i ka friji, e ʻoluʻolu e ʻoluʻolukāhea iā mā˚ou.