Leave Your Message
Онлајн Инуирија
WeChatvsvВечет
WhatsAppv96Whatsapp
6503fd0fqx
Категории на вести
Избрани вести

[Покана за изложба] Колку ќе учествува на Меѓународната изложба на автоделови во Хо Ши Мин Сити, Виетнам во јуни

2024-05-22

Виетнамската меѓународна изложба на автоделови во градот Хо Ши Мин ќе се одржи во средината на јуни. Изложбата вклучува различни модифицирани делови за автомобили, вклучувајќи тркала, мотори, внатрешни модификации и додатоци за автомобилски фрижидери и климатизери.

 

Colku, лидер во индустријата со 35 години искуство во ладење, ќе ги прикаже своите најнови достигнувања на изложбата AUTOMECHANIKA HCMC 2024.

 

Време: 20-22 јуни 2024 г

Место: Сајгон изложбен и конгресен центар (SECC)

Адреса: 799 Nguyen Van Linh, District 7, Ho Chi Minh City, Виетнам

 

Colku ќе се појави на овој настан со низа иновативни производи, меѓу коиавтомобил фрижидер,клима за паркирање на камиониипренослив клима уред , покажувајќи ги своите извонредни способности во областа на автомобилското ладење. Како компанија посветена на обезбедување висококвалитетни приспособени решенија за глобалните клиенти, услугите OEM и ODM на Colku секогаш привлекувале големо внимание.

 

Искрено ве покануваме да го посетите нашиот штанд, лично да комуницирате со нашиот професионален тим и да дознаете повеќе за производите и услугите на Colku. Со нетрпение очекуваме да разговараме за можностите за соработка со вас и да создадеме подобра иднина заедно!

 

За детали, ве молиме следете ги ажурирањата на нашата изложба или контактирајте не во секое време за повеќе информации. Со нетрпение очекувам да се видиме!

 

Со почит,

ColkuTeam